Nyheter

Inköp av vinster

15 apr 2021

Under våren har vi haft tre inställda utställningar och det medför tre missade tillfällen till inköp av vinster till medlemslotteriet. Trots detta ska det givetvis vara ett rikt och varierat vinstutbud på utställningen i december.

Designreportage på SVT Play

15 mar 2021

Modern design med snegling tillbaka i tiden.

Reportagen är från Go`kväll och är 8 min långa.

DESIGNHISTORIER PÅ SVT PLAY

3 mar 2021

Följ med på en inspirerande resa med möten mellan banbrytande formgivare då och nu. Visionär design, mode som matchar inredningen och djärv arkitektur väntar på att upptäckas.

KONSTHISTORIER PÅ SVT PLAY

25 feb 2021

På SVT Play finns nu åter serien Konsthistorier tillgänglig. Med hjälp av några av våra mest intressanta samtidskonstnärer upptäcker man svenska pionjärers verk och liv som Gunvor Nelson och Roxy Farhat; Hannah Ryggen och Linnéa Sjöberg; Tyra Kleen och Helena Blomqvist m.fl

Ny belysning i utställningshallen

21 jan 2021

Under hösten 2020 satte Tyringe Konstförening upp nya spotlights i utställningshallen. Detta var möjligt tack vare bidrag från Tyringe Sparbanks Utvecklingsstiftelse och en av våra medlemmar. Eftersom biblioteket har varit stängt har de flesta av er inte haft möjlighet att se någon utställning med den nya belysningen.

Vinnare i medlemsvärvartävlingen

19 jan 2021

Anna Johansson, Hässleholm, vann 2020 års medlemsvärvartävling. Priset delas ut på årsmötet. Anna vann bland 14 andra värvare.

Ny hemsida

19 jan 2021

Tyringe Konstförening arbetar med en ny hemsida. Sidan är en medlemsförmån hos Sveriges Konstföreningar.

Det är vår förhoppning att den ska vara till nytta och glädje för våra medlemmar. Vi vill också nå ut och informera allmänheten om vår verksamhet.